tietoja minusta

Oma kuva
Finland
Historias desde Vantaa. Tarinoita Vantaalta.

18.2.2013

61

Taas flunssassa. Edellisestä ei ookaan kuin kolme viikkoa :( Tosin ei ihme, koska isällä oli yskä, äidillä nuha ja korvatulehdus + lisäksi mennen tullen linkassa kanssamatkustajat niisti ja pärski. Niin toki sain jonkun basillin. Jei vuoroin tukkoisa, vuoroin vuotava nokka. Lisäks uskon olevani kuumeessa, vaikka mittari näyttää normaalilämpöä (oon kyl vakaasti sitä mieltä, että lähtökohtaisesti mun normaalilämpö on matalampi kuin ihmisillä yleensä, joten muiden "normaalilämpö" on mulla jo pieni kuume). 

Tein kummallisen Mojo-sukan, jolle en aiokaan tehdä paria, koska siitä tuli niin löysä ja ihmeellinen. Hyvä puoli siinä oli, että opin Turkish cast-onin ja kitchener stitchin - kiitos youtube-videoiden. Nyt teen jo toisia kämmekkäitä magic loopilla. Oon niin innoissani uusista oppimistani tekniikoista!

Lisäks löysin memrise.com -sivuston, jolla voi opetella mm. kieliä. Luonnollisesti kertaan siellä espanjaa, mutta lisäki käyn wolofin (senegalilainen heimokieli) ja italian kursseja. Ja ettei menis ihan ranttaliks, niin huvikseni kokeilen myös Pokemon 1 generation -kurssia, jossa opetellaan luonnollisesti pokemontunnistusta. Parin päivän testailun perusteella suosittelen erityisesti "unohtuneiden" kielten kertailuun, sanavaraston laajentamiseen jo osatuissa kielissä sekä viime hetken matkailusanaston opetteluun. 


Ei kommentteja: